Πόσες φορές λέμε να είχαμε λίγο κοτοσούβλι ενά λοιπόν είναι τόσο απλό που αξίζει τον κόπο να το φτιάξουμε μόνοι μας.
ΥΛΙΚΑ
2 κιλά χοιρινό από το μπούτι σε μεγάλα κομμάτια, 1 κιλό πανσέτα χοιρινή και αυτή σε μεγάλα κομμάτια , μπορούμε πούμε να μας το κόψει ο χασάπης μας.
3 μεγάλες ντομάτες
3 πιπεριές πράσινες
αλάτι , πιπέρι , ρίγανη ( λαδόκολα για το τύλιγμα και σπάγγο) .
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Βάζουμε το κρέας σε ένα μεγάλο μπώλ , αλατοπιπερώνουμε βάζουμε και την ρίγανη, να είναι μπόλικη και ανακατεύουμε .Παίρνουμε τις ντομάτες και τις κόβουμε στη μέση το ίδιο κάνουμε
και με τις πιπεριές αφού πρώτα τα έχουμε πλύνει πολύ καλά , τα βάζουμε σε ένα μπώλ και τα αφήνουμε στην άκρη.Έχουμε καθαρίσει την σούβλα και ξεκινάμε να περνάμε το κρέας πρώτα βάζουμε δύο κομμάτια μπούτι έπειτα ένα κομμάτι πανσέτα ένα κομμάτι ντομάτα , συνέχιζουμε
πάλι με δύο κομμάτια μπούτι, ένα κομμάτι πανσέτα , ένα κομμάτι πιπέρια και συνεχίζουμε
έτσι εναλάξ μέχρι να τελειώσει το κρέας.Πιέζουμε το κρέας να μην έχει πολύ κενό μεταξύ του
και το τυλίγουμε με την λαδόκολα και την δένουμε με 'ενα σπάγγο είναι έτοιμο για ψήσημο.Θέλει
τουλάχιστον τρείς ώρες.
*Αν δεν μπορούμε να ψήσουμε στην σούβλα τότε πολύ απλά τυλίγουμε όλα τα υλικά σε μία λαδόκολα το βάζουμε σε ένα ταψάκι και το ψήνουμε στον φούρνο στην κουζίνα μας γίνεται το ίδιο
νόστιμο, καλή επυτιχία όπως και να το φτιάξετε.
ΥΛΙΚΑ
2 κιλά χοιρινό από το μπούτι σε μεγάλα κομμάτια, 1 κιλό πανσέτα χοιρινή και αυτή σε μεγάλα κομμάτια , μπορούμε πούμε να μας το κόψει ο χασάπης μας.
3 μεγάλες ντομάτες
3 πιπεριές πράσινες
αλάτι , πιπέρι , ρίγανη ( λαδόκολα για το τύλιγμα και σπάγγο) .
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Βάζουμε το κρέας σε ένα μεγάλο μπώλ , αλατοπιπερώνουμε βάζουμε και την ρίγανη, να είναι μπόλικη και ανακατεύουμε .Παίρνουμε τις ντομάτες και τις κόβουμε στη μέση το ίδιο κάνουμε
και με τις πιπεριές αφού πρώτα τα έχουμε πλύνει πολύ καλά , τα βάζουμε σε ένα μπώλ και τα αφήνουμε στην άκρη.Έχουμε καθαρίσει την σούβλα και ξεκινάμε να περνάμε το κρέας πρώτα βάζουμε δύο κομμάτια μπούτι έπειτα ένα κομμάτι πανσέτα ένα κομμάτι ντομάτα , συνέχιζουμε
πάλι με δύο κομμάτια μπούτι, ένα κομμάτι πανσέτα , ένα κομμάτι πιπέρια και συνεχίζουμε
έτσι εναλάξ μέχρι να τελειώσει το κρέας.Πιέζουμε το κρέας να μην έχει πολύ κενό μεταξύ του
και το τυλίγουμε με την λαδόκολα και την δένουμε με 'ενα σπάγγο είναι έτοιμο για ψήσημο.Θέλει
τουλάχιστον τρείς ώρες.
*Αν δεν μπορούμε να ψήσουμε στην σούβλα τότε πολύ απλά τυλίγουμε όλα τα υλικά σε μία λαδόκολα το βάζουμε σε ένα ταψάκι και το ψήνουμε στον φούρνο στην κουζίνα μας γίνεται το ίδιο
νόστιμο, καλή επυτιχία όπως και να το φτιάξετε.