ΥΛΙΚΑ
2 μελιτζάνες , 2 κολοκυθάκια , 2 πιπεριές χρωματιστές , 1 κρεμύδι ξερό , μαϊντανό , 5 αυγά ,
2 κ.σ. γιαούρτι, 1 κούπα ανθότυρο , αλάτι, πιπέρι , λάδι.
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Κόβουμε το κρεμύδι σε λεπτές φετούλες,
βάζουμε ένα τηγάνι στη φωτιά να ζεσταθεί με λίγο λάδι,
περίπου 2-3 κ.σ. μόλις κάψει ρίχνουμε το κρεμύδι με μια πρέζα ζάχαρη να μαλακώσει
προσθέτουμε τις πιπεριές κομμένες και αυτές σε φετούλες , μετά προσθέτουμε τις μελιτζάνες και τα κολοκύθια αφού τα έχουμε κόψει σε κύβους και τα προσθέτουμε και αυτά στο τηγάνι ,μόλις μαλακώσουν και πάρουν λίγο χρώμα τα κατευάζουμε απο την φωτιά , και τα αδειάζουμε σ' ενα
πυρέξ.
Σ'ενα μεγάλο μπωλ σπάμε τ'αυγά , ρίχνουμε το γιαούρτι το ανθότυρο ,αλάτι , πιπέρι, τ'ανακατέυουμε
με ενα πηρούνι και τ' αδειάζουμε στο πυρέξ,ανακατέυουμε λίγο με τα λαχανικά και το βάζουμε
να ψηθεί στους 180 βαθμούς για 20 λεπτά περίπου θα το δούμε να έχει ψηθεί το αυγό.
Σερβίρουμε με ψιλοκομένο μαϊντανό